Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vlag van Bemmel
Vlag van Bemmel (Foto: Adrie)

Vlag van Bemmel

BEMMEL - Zoals een ieder wellicht al eerder heeft gelezen in Hét Gemeentenieuws of gezien op de kerstmarkt: Er komt eindelijk een vlag van Bemmel!

De vlag wordt ongeveer 1 meter bij 1.5 meter en heeft een witte achtergrond. De vlag kost bij voorinschrijving 15 euro (later 17.50 euro.)

De inschrijvingen lopen binnen! Doet u ook mee? "We hopen dat Bemmel op allerlei feestelijke dagen vol hangt met deze Bemmelse vlag! Hang de vlag buiten met; kermis, vierdaagse jubilea geboortes, verjaardagen, diplomering of wanneer u wilt.

Voorinschrijven kan via vlag.van.bemmel@gmail.com. Bellen mag ook 0481 464691. Wilt u de vlag eerst zien? Er zijn door de drukkerij namelijk proefvlaggen gemaakt. Dat kan! Bel dan ook naar 0481 464691 en maak een afspraak. Tevens zullen we de vlag regelmatig uithangen op de Markt in Bemmel, kijkt ervoor naast de theaterkerk bij brasserie Bloem op het Marktplein maar naar boven.

Mochten we geld overhouden aan de organisatie en uitbrengen van de vlag dan komt dat ten goede aan het centrum van Bemmel maar de eerste 150 aanmeldingen hebben we nodig om het te kunnen realiseren.

Meer berichten