Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vind je de feestdagen lastig? Kom naar Ixta Noa!

NIJMEGEN - De feestdagen kunnen lastig zijn als je kampt met een psychische kwetsbaarheid. Dat weten ze bij Ixta Noa Nijmegen heel goed. Precies daarom is Ixta Noa geopend tijdens de feestdagen. Bovendien worden er verschillende activiteiten georganiseerd in de periode voorafgaand aan de feestdagen.

Ixta Noa Nijmegen is eerste kerstdag geopend van 13.00 tot 21.15 uur. Er zal 's avonds gezamenlijk lekker worden gegeten. Op tweede kerstdag is Ixta Noa Nijmegen geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Er vindt dan een kerstbrunch plaats tussen 12.00 en 14.00 uur. Je bent van harte welkom om de kerstdagen met ons door te brengen, of je er nou voor in de stemming bent of juist helemaal niet.

Aanmelden

"Deelname is kosteloos en je hebt geen indicatie of verwijzing nodig om Ixta Noa Nijmegen te bezoeken. Als je tijdens de kerstdagen wilt mee-eten dan is aanmelding wel nodig in verband met de inkoop. Aanmelden kan nog tot 21 december, 12.00 uur vianijmegen@ixtanoa.nl of 024 6793782. Je vindt Ixta Noa aan de Bijleveldsingel 78 in Nijmegen. Wil je weten welke overige activiteiten er georganiseerd worden? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina: www.facebook.com/IxtaNoaNijmegen."

Meer berichten