Logo gemeentenieuwsonline.nl

Mantelzorgcafé in Elst

ELST - Wat betekent mantelzorg voor jou? Mantelzorgers geven vaak langdurig intensieve zorg aan hun partner of naaste. Deze intensieve zorg heeft een eigen karakter. Door de tijd heen verandert die zorg, komen er andere vragen op. Intensieve zorg confronteert je vaak met levensvragen die je met je naaste en anderen wil delen. Wat verwacht je van het leven, welke doelen streef je na? Waarom overkomt jullie dit, hoe kan je hiermee omgaan? Wat kan en wil je betekenen voor de ander, hoe sta jezelf in het leven? Ga je het verdriet, de zorgen samen aan of doe je het alleen?

Ieder geeft op een eigen manier vorm aan de zoektocht die het zorgen voor een naaste oproept. Tijdens dit mantelzorgcafé gaat een medewerker van het Centrum voor Ontmoeting in levensvragen (COIL) samen met ons in discussie over wat mantelzorg voor ons/jou betekent. Dit doen we met behulp van verschillende ervaringsverhalen. Met elkaar staan we deze avond stil bij verschillende levensthema's en vragen die het zorgen voor een naaste met zich meebrengen. Waar loop je tegen aan, hoe ga je hiermee om? Het belooft een boeiende avond te worden voor ieder die zelf mantelzorger is.

Iedereen is welkom op deze informatieve avond. De entree is gratis. Het mantelzorgcafé vindt plaats in de Ruimte, Sint Maartensstraat 32 B in Elst, 10 december en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar.

Informatie: KMO op werkdagen van 9.00 tot 11.00 uur : 0481-350050, of via de mail: info@mantelzorgoverbetuwe.nl.

Meer berichten