Logo gemeentenieuwsonline.nl
Dweilorkest De Loatbloejers
Dweilorkest De Loatbloejers

Dweilorkest zoekt versterking

LENT - Speel mee in ons dweilorkest De Loatbloejers! Wij zoeken muzikanten die een snaredrum, grote trom, trombone, trompet, bastuba of euphonium bespelen.

Dweilorkest De Loatbloejers uit Lent bestaat uit een gemêleerd gezelschap dat houdt van gezelligheid en van het maken van muziek in groepsverband. "Wij bestaan inmiddels negen jaar en hebben een uitgebreid repertoire opgebouwd waardoor we bij iedere gelegenheid een optreden kunnen verzorgen. We zijn actief tijdens de carnavalsdagen, de Nijmeegse Vierdaagse, regionale evenementen waaronder de Bemmelse Dweildag, en maken jaarlijks uitstapjes in den landen waarbij we optreden.

Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren vervanger voor de snaredrum en de grote trom. ook willen we graag uitbreiden met een trombone, een trompet en een bastuba of euphonium. Bespeel je een van deze instrumenten of een ander instrument dat binnen een Dweilorkest past en lijkt het je leuk om bij ons mee te komen spelen, schroom dan niet en geef je op via een mail naar mail-loatbloejers@kpnmail.nl."

Of kom voor een kennismaking eens kijken en luisteren op één van onze repetitieavonden, deze zijn iedere maandag van 20.30 tot 22.00 uur in de kantine van voetbalvereniging DVOL aan de Jo Eversstraat 2 in Lent. Een impressie en nadere informatie van dweilorkest De Loatbloejers staan op www.loatbloejers.nl.

Meer berichten