Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Folk Road Show in Theaterkerk

BEMMEL - Vrijdag 7 december kan men voor het tweede jaar op rij genieten van de prachtige muziek van Folk Road Show. De band komt met een gevarieerde avond van fluisterharmonieën tot indie-rock.

"Folk is een internationaal collectief, bestaande uit vijf bevriende en uitermate sympathieke songwriters met een sound die het midden houdt tussen folk/Americana en indie-pop. "Mocht u ze langs de popgeschiedenisladder willen leggen, positioneer ze dan ergens tussen Crosby, Stills, Nash & Young, The Band en Fleet Foxes, maar dan met een huiskamer vibe. Alle bandleden schrijven en zingen liedjes. Ze wisselen elkaar voortdurend af op gitaar, banjo, mandoline, trombone en drums. Dit levert veel dynamiek en diversiteit op. Folk Road Show is dus alles behalve een conventionele band. De band is een must-see met een betoverende sound en een dynamische live show waar het plezier vanaf spat!"

Aanvang 21:00 (zaal open 20:00). Locatie Foyer. Kaartjes kosten tien euro per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten