(foto: Lisa Straatman)
(foto: Lisa Straatman) Foto: Lisa Straatman

Kinderschaatsbaan en straattheater op kerstmarkt Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Tijdens de kerstmarkt Bemmel, die op zondag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur wordt gehouden, is op het plein voor de Hema dit jaar een heuse kinderschaatsbaan. Daarnaast zijn er allerlei leuke kinderactiviteiten.

Dit is mogelijk gemaakt door de Hema Bemmel, die alles samen met het Oer-kind organiseert. Ook zullen er dit jaar straattheater-acts in het centrum te zien zijn. Hiervoor heeft een groot aantal kleinere ondernemers zich collectief als ambassadeur bij de kerstmarkt Bemmel 2018 aangesloten. Evenals andere jaren is er de traditionele kerstmarkt, treden koren op en is op de Markt weer een overdekte proeverij. Ook het wensboomproject ontbreekt dit jaar niet. Natuurlijk zijn tijdens de kerstmarkt alle winkels en horecagelegenheden geopend. Het wordt gezellig winkelen en genieten van een hapje en een drankje. Parkeren is overal gratis.

Zowel zaterdag 8 als zondag 9 december vindt van 11.00 tot 17.00 uur in kasteel De Kinkelenburg voor de vijfde keer de expositie 'Kunst in het Kasteel' plaats. Dertien professionele kunstenaar laten de bezoekers een grote variƫteit aan kunstwerken zien. Meer informatie staat op www.expo-kinkelenburg.nl.

Nieuw in Bemmel is ook de Uitvaartbeurs, die zondag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur in en om de theaterkerk wordt gehouden. Deze wordt georganiseerd door Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard. Meer informatie ervoer staat op www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl.

Inschrijven voor deze unieke kerstmarkt kan nog tot uiterlijk 1 december via www.kerstmarktbemmel.nl. Daar staat ook meer informatie.

Uitgelicht

Digitale krant