Logo gemeentenieuwsonline.nl
Piet Schrijver, Leen Schouten en Karel Vliem zitten klaar om 'geschoren te worden' (1987) (foto: Bevelanders)
Piet Schrijver, Leen Schouten en Karel Vliem zitten klaar om 'geschoren te worden' (1987) (foto: Bevelanders) (Foto: Bevelanders)

Optreden Bevelanders in Lingehof voor oud-presentator

HUISSEN - Zoals veel mensen uit Huissen en omgeving weten is Karel Vliem heel wat jaren actief geweest voor de ‘Bevelander Muzikanten’ als unieke presentator tijdens de ‘Bevelander Jaarfeesten’ die soms van vrijdagmiddag tot en met zondagavond duurden!

Dat deed hij ook regelmatig op ludieke wijze samen met wijlen Leen Schouten. Karel, die ook tientallen jaren president was van ‘De Kraonige Zwaone’, heeft zich ook altijd sterk ingezet voor de oprichting van een Bevelander Fanclub, waarvan hij dan ook een van de initiatiefnemers is geweest. Deze club met liefst 160 adressen werd al opgericht in 1987. Karel is sinds een paar maanden opgenomen in verpleeghuis Lingehof in Bemmel, na een minder aangenaam verblijf in Arnhem. Hij heeft het er prima naar zijn zin. In overleg met de ‘Supervisor Gastvrijheid’ van Lingehof is gekozen voor het optreden op donderdagavond 15 november van 18.30 tot 20.15 uur in het Grand Café van Lingehof, Gouden Appel 122 in Bemmel

Aangepast repertoire

Er wordt door de Bevelanders die avond teruggegaan naar wat oudere muziek die over het algemeen goed bij vooral senioren in de smaak valt. Zij hebben eerder ook met een concertje op genoemde plaats afscheid genomen van mede-oprichter van de Bevelander Fanclub, Henk Mathijssen.

Ieder lid van de Bevelander Fanclub is die avond welkom om dit eerbetoon aan Karel mee te maken. Er wordt door Lingehof ook gerekend op gasten van buiten het Verpleeghuis. De entree is vrij. Inlichtingen: 026 3250361.

Meer berichten