Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Schaakprobleem

BETUWE - Nu het nieuwe schaakseizoen bij de Elster Toren weer is begonnen kunnen we de uitslag van het derde seizoen van onze schaakproblemen bekend maken.

Jong tot oud heeft zich de moeite getroost om door het hele seizoen heen de stellingen te bekijken, de oplossing te vinden en in te sturen. Wij zijn daar heel erg blij mee. Op de eerste plaats is geëindigd na een zeer spannende strijd de J. Reiffers uit Elst, direct gevolgd door de heer E. Mol uit Oosterhout en de heer J. Vooijs uit Zetten gelijk met de heer H. Schrader uit Bemmel.

De eerste prijswinnaar zal van de Elster Toren een cadeaubon mogen ontvangen. "Hierbij wil ik iedereen bedanken die heeft meegedaan en hoop uw inzendingen ook in het nieuwe seizoen weer te mogen ontvangen. Mocht u 'live' willen schaken, kijkt u dan eens op onze website www.elstertoren.nl. Hier kunt u alle informatie over de club vinden.

Uitslagen OSBO competitie:

Wageningen 1 – Elster Toren 1 4-4

SV De Kameleon – SV Elster Toren 2 2,5 -5,5

Eerste schaakprobleem 2018-2019

Wit geeft mat in 2. Oplossing mailen binnen twee weken na publicatie in deze krant naar elstertorenschaakprobleem@gmail.com onder vermelding van schaakprobleem 1. De oplossing staat daarna op de site van de Elster Toren: www.elstertoren.nl.

Meer berichten