Afbeelding

Koud gerookte zalm op ambachtelijk Noorse wijze koopt u bij zalmrokerij Sognefjord

Zakelijk

WINSSEN – Zalmrokerij Sognefjord is een kleine zalmrokerij, een pure familiebedrijf waar zalm roken nog echt een ambacht is. Zij leveren gerookte zalm, vers gravadlax zalm en verse prestige zalm voor particulieren, horeca en groothandel.

Zalmrokerij Sognefjord onderscheidt zich door de zalm koud en hangend te roken. Door de zalm hangend te roken verliest de zalm meer vocht. Hierdoor komt de ware smaak en de structuur van de zalm beter naar voren. De zalm van Sognefjord wordt eerst gepekeld, geknoopt en ophangen om ze daarna acht uur lang te roken. Zodra het rookproces voorbij is wordt de zalm ook nog twee dagen lang hangend gedroogd. Hierdoor krijgt de zalm een betere smaak en een zachte structuur. Na het rookproces wordt de zalm met precisie gesneden door de snijmachine en daarna in vacuüm verpakt.
Door de zalm te vacuümeren wordt de houdbaarheid aanzienlijk verlengd en blijft het goed vers.

 

Kerstpakketten:
De kerst komt eraan, en dan mag een heerlijke gerookte zalm niet ontbreken bij uw kerstdiner. Bestel alvast uw verse gerookte zalm en uw bestelling zal voor kerst worden geleverd.

 

Horeca en particulieren:
Via de website www.sognefjordzalm.nl kunt u eenvoudig en snel uw zalm bestellen. Uw bestelling word gekoeld en binnen drie dagen verstuurd via PostNL in een tempex doos, zodat uw bestelling koel en vers aankomt.

 

Particulieren:
Elke zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur is de winkel geopend voor iedereen. In de winkel is het ook mogelijk op kleinere porties zalm te kopen vanaf 100 gram. Kom langs en proef de beste zalm van Nederland.

Zalmrokerij Sognefjord; Notaris Stephanus Roesstraat 2c, Winssen, 06 52579478. Alle informatie over bestellen, de winkel of groothandel staat op: www.sognefjordzalm.nl.

 

 

Uitgelicht

Digitale krant