Afbeelding

Kosteloze probeerweek voor middelbare scholieren

Zakelijk

NIJMEGEN-NOORD - Studiebegeleiding Nijmegen bestaat 25 jaar. Dichtbij de Waalbrug in Lent gevestigd - met haar hoofdvestiging aan het Keizer Karelplein in Nijmegen - behoort dit instituut tot één van de allereerste studiebegeleidingsinstituten van het land.

Door een groot team orthopedagogen, onderwijskundigen en vakdocenten wordt de kwaliteit en professionaliteit naar grote hoogten gebracht. Door steeds voorop te lopen wat betreft leerlingvolgsysteem, de nieuwste wetenschappelijke methoden en de training van executieve functies heeft Studiebegeleiding Nijmegen zich een goede reputatie verschaft. Generaties leerlingen volgden elkaar op, zodat de eerste kinderen van de eerste leerlingen nu ook deelnemen. Slaag- en overgangspercentages van Studiebegeleiding Nijmegen liggen op het hoogste niveau. Wie ernaar vraagt, krijgt de bewijzen voor zijn neus geschoteld. Alles wordt precies bijgehouden.


Studiebegeleiding voor iedere leerling
Studiebegeleiding Nijmegen heeft haar maatschappelijke verantwoordelijkheid altijd genomen door plekken vrij te houden voor leerlingen van wie de ouders studiebegeleiding niet konden bekostigen. Geen onderscheid vanwege financiële draagkracht, was het devies. Mooi om te zien hoe een 'social enterprice' zoveel jaren kan floreren. Studiebegeleiding Nijmegen streeft niet naar commercieel succes en winst, maar des te meer naar een gepassioneerd team en gelukkige leerlingen.


Jubileumjaar
Om haar jubileum te vieren is er voor alle middelbare school leerlingen, die Studiebegeleiding Nijmegen nog niet kennen, in de maand november de mogelijkheid om een week lang kosteloos begeleid te worden door de professionals van Studiebegeleiding Nijmegen, op de locatie in Lent. Een gratis week studiebegeleiding houdt in, dat de leerling een weekplanning ontvangt, dat alle leerwerk overhoord wordt en dat orthopedagogen een analyse maken van de persoonlijke studievaardigheden. Na afloop van deze week ontvangen de ouders een orthopedagogisch observatierapport met gratis tips en adviezen. Hiermee hoopt Studiebegeleiding Nijmegen in de eerste plaats leerlingen een succeservaring te laten opdoen op school.
Aanmelden kan via: www.studiebegeleidingnijmegen.nl/25jaar.

Studiebegeleiding Nijmegen, Keizer Karelplein 11
Studiebegeleiding Nijmegen-Noord, Griftdijk Zuid 133
telefoon 024 3448728

Uitgelicht

Digitale krant