Goed eerste landelijk optreden De Ward

Algemeen

Goed eerste landelijk optreden De Ward

BEMMEL - Zwemvereniging De Ward heeft in de eerste wedstrijd in de landelijke C-klasse een goede prestatie neergezet. De 54 zwemmers zwommen in totaal 59 persoonlijke records. Vijfmaal werd er een eerste plaats behaald.

Claudia van Grevenbroek en Nienke Meijer verbeterden vier persoonlijke records. Sanne van Konijnenburg, Sanne Meijer, Mila Otten, Liz Veltman en Twan van Engen waren goed voor drie persoonlijke verbeteringen. Marijn Baas, Thomas Bergmans, Kiran de Wit, Kyra Huisman, Kindi Jansen, Esmee Kok en Fenna Reijmers zwommen op twee afstanden sneller dan voorheen. Een persoonlijke verbetering was er voor Eline Baas, Marit Dekker, Sofie van Eunen, Jette Jansen, Eva Kattouw, Minke Lamers, Mieke Molthoff, Iris de Schrijver, Lisa Tassche, Jasmine Tmim, Lyn Verhoeven, Evelijn van Verseveld, Nienke de Vos, Ties Akkerman, Steijn Bosman, Thomas van Dijk, Dominique van Grevenbroek, Léon van Grevenbroek, Mees Peters, Cas Prinse, Mick Schlüssel, Niets Versteeg en Jon de Wit.

Steijn Bosman, Marit Dekker, Jasmine Tmim en Evelijn van Verseveld deden voor het eerst mee op de 100m wisselslag, Léon van Grevenbroek en Inge Ruisch debuteerden op de 200m rugslag en Mies de Wit op de 200m vrije slag. Frederieke Huizing kwam voor het eerst uit op de 100m vlinderslag en de 200m rugslag.

Liz Veltman en Mees Peters werden eerste op de 100m vlinderslag. Twan van Engen was de snelste op de 200m rugslag. Mick van Kempen tikte als eerste aan op de 200m schoolslag. Tenslotte zwom een van de herenteams op de estafette 4x100 meter wisselslag naar de hoogste podiumplaats.

Bingotime

ELST - Het is weer bingo-time. Vrijdag 19 oktober is het weer zover. Het bingoteam van de Koninginnebuurt, presenteert weer een gezellige bingoavond!

De bingo is om 20.00 uur in zaal 002 van het cultureel centrum De Wieken! De zaal is open om 19.30 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen en er is gelegenheid om koffie of een drankje te nuttigen.

Uitgelicht

Digitale krant