Afbeelding

Open huis Ronald McDonald huis Arnhem

Algemeen

ARNHEM - Zaterdag 3 november tussen 11.00-15.00 uur zet Ronald McDonald huis Arnhem haar deuren open.

In Ronald McDonald Huis Arnhem kunnen ouders, broertjes en zusjes van kinderen die onder behandeling zijn bij Klimmendaal-revalidatiespecialisten of ziekenhuis Rijnstate logeren, spelen of ontspannen. Daarnaast is Huis Arnhem een van de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Hier kunnen gezinnen met een zorgintensief kind even opladen tijdens een weekendje weg of een vakantie.

Tijdens het Open Huis kan iedereen zien wat het Huis de ouders en kinderen te bieden heeft. Vrijwilligers vertellen over hun werk als vrijwilliger en elk uur start er een rondleiding door het Huis. Voor kinderen zijn er diverse leuke activiteiten zoals schminken, een parcours rijden in een elektrische Tesla of een loterij met veel mooie prijzen. Daarnaast kan men genieten van een hapje en een drankje en zijn er bijzondere 'Huis' cadeaus te koop. De opbrengst van de extra activiteiten komt ten goede aan Ronald McDonald Huis Arnhem.

Altijd al een kijkje willen nemen in een Ronald McDonald Huis of willen weten hoe het is om als vrijwilliger hier te werken, kom dan naar het Open Huis op zaterdag 3 november. Ronald McDonald Huis Arnhem is gevestigd op het dak van Klimmendaal-revalidatiespecialisten (gebouw A) aan de Heijenoordseweg 5 in Arnhem. Meer informatie staat op: www.ronaldmcdonaldhuisarnhem.nl.

Uitgelicht

Digitale krant