'Ik kan uw hulp zo ontzettend goed gebruiken!'

Algemeen

'Ik kan uw hulp

zo ontzettend goed

gebruiken!'

BEMMEL - Vorig jaar en ook dit jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Het geeft ons de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet.

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. "We werken aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden. Alzheimer Nederland zoekt collectanten. Helpt u mee om dit jaar minstens zoveel op te halen voor een toekomst zonder dementie. Wilt u ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant of heeft u een mooie plaats waar de collectebus een week mag staan? Al meer dan tien jaar werk ik bij verpleeghuis De Lingehof in Bemmel. Ik heb alle dagen contact met dementerende ouderen en weet als geen ander hoe heftig deze ziekte is. Niet alleen voor deze kwetsbare ouderen, maar ook voor de naasten. Je wenst het niemand toe. Om die reden zet ik mij al een aantal jaren voor honderd procent in voor deze collecte. Het is belangrijk dat er veel geld is voor onderzoek, maar ook voor informatie en steun voor de mensen die ermee te maken hebben. Evenals voorgaande jaren heb ik het doel om bij ieder huis in Bemmel aangebeld te hebben met een verzoek om een donatie ten bate van Alzheimer Nederland. Helaas kan ik dat niet alleen en hoop ik van harte dat u mij een aantal uurtjes wilt helpen. U kunt zich opgeven bij Bianca van Brandenburg, coördinator collecte collectebemmel@gmail.com of 06 83212345."

Wandelen

vanaf De Teselaar: dinsdagavond!

BEMMEL - Afgelopen week heeft er een artikel in de krant gestaan over de 'Nationale Diabetes Challenge finale in Amsterdam'.

Hierin stond vermeld dat de groep door wil gaan met wandelen op de woensdagavond om 18.30 uur vanaf De Teselaar in Bemmel. Dit moet echter zijn: dinsdagavond om 18.30 uur starten met wandelen vanaf De Teselaar. Mensen die aan willen sluiten zijn welkom!

Uitgelicht

Digitale krant