Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Paul ten Broeke Fotografie)
(foto: Paul ten Broeke Fotografie)

Gevarieerd MusiKado-concert in Driel

DRIEL - Zondagmiddag 28 oktober presenteert Musikado in de katholieke kerk een middagvullend muziekprogramma van pop tot klassiek, van een prachtig luisterliedje van Toon Hermans tot bekende Beatles-songs, begeleid en à capella. De zangers en muzikanten van MusiKado geven deze middag een kijkje in hun gevarieerde muzikale keuken.

Dit concert dat nu samen met de werkgroep Blije Kerk in de Maria Geboortekerk wordt georganiseerd is tevens een cadeau aan de donateurs van MusiKado. MusiKado is een muziekcollectief van zangers en muzikanten met een gezamenlijke passie: het uitdelen van muziekcadeautjes aan mensen die een opkikker of verwenmomentje kunnen gebruiken. Dit varieert van optredens in (verpleeg)tehuizen tot intieme huiskamerconcertjes bij mensen thuis. Voor meer informatie en het aanvragen van een muziekcadeautje: www.musikado.nl. MusiKado staat ook op Facebook.

MusiKado is voor uitbreiding van haar collectief op zoek naar goede (solo)zangers en muzikanten. Wil je vanuit passie voor muziek èn de medemens met ons muziek-cadeautjes uitdelen en ben je op zoek naar een vrijwilligersbaan met veel voldoening? Kom luisteren op 28 oktober en/of neem contact op met Dianne Huberts, voorzitter Musikado: 06 18837347; email: info@musikado.nl.

Iedereen wordt uitgenodigd voor dit bijzondere concert in de Maria Geboortekerk, Kerkstraat 27 in Driel. Het concert begint om 14.30 uur. De kerk is geopend vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis. Er is een pauze; het concert duurt tot ongeveer 16.30 uur. Na afloop is er een deurcollecte voor dekking van de gezamenlijk onkosten.

Meer berichten