Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Lieke Vree)
(foto: Lieke Vree)

Popkoor 2000 zingt 'Out of the Jukebox'

BEMMEL - Op 3 en 4 november houdt Popkoor 2000 haar tweejaarlijkse concert. In liefst drie voorstellingen komt een prachtige selectie van de TOP2000 voorbij.

Zoals iedereen van Popkoor 2000 gewend is, meerstemmig gezongen en met een wervelende muzikale show. Voor muziekliefhebbers een must om gehoord en gezien te hebben.

Popkoor 2000 is al 18 jaar een begrip in Bemmel en omstreken. Elke twee jaar zet het koor een grote show in elkaar. Dit jaar compleet met een geweldige liveband. ‘Out of the Jukebox’ staat voor de interactie die Popkoor 2000 wil aangaan met het publiek. Want ditmaal staat de keuze van het publiek centraal. Speciaal voor haar publiek heeft Popkoor 2000 de Jukebox gevuld met prachtige nummers. Het is een gevarieerd geheel van gouwe ouwe tot recente popsongs.

Met één druk op de knop waant het publiek zich in een nieuw muzikaal landschap. Popsongs die doen denken aan de tijd dat u op uw kamertje dat ene singeltje grijs draaide. Of waar u gisteren nog stiekem een danspasje op maakte tijdens het inpakken van de vaat. Alles kan. Laat uw gedachten even afdwalen tijdens het concert. Met een lied in het hoofd, een verloren herinnering in gedachten en een glimlach op het gezicht verlaat u de zaal.

‘Out of the Jukebox’: 3 november om 20.00 uur en 4 november om 14.30 en 20.00 uur in zaal De Providentia, Dorpstraat 5 in Gendt. Kaarten à 12,50 euro zijn te koop via www.popkoor2000.nl.

Meer berichten