Afbeelding

Woonwinkel Atrium voor natuurlijk wonen

Zakelijk

NIJMEGEN - De Atrium is een winkel die gespecialiseerd is in het verkopen van producten die de woning en haar het binnenmilieu positief beïnvloeden.


Te denken valt dan aan: Leemstuc op wanden dat actief de luchtvochtigheid in huis optimaliseert. Vloerbedekking van puur natuurlijke vezels als kokos, wol, sisal verlijmd met een natuurrubberlijm zonder schadelijke emissies. Massief houten vloeren; parket, planken of bamboe.
Natuurverf op basis van lijnolie die door zijn aangename geur zonder toxische emissies en door kleur en uitstraling een genot zijn om te verwerken en te bewonderen.

In deze winkel staat slapen centraal, omdat de mens acht uur per dag in deze ruimte tot rust moet komen zonder belast te worden door zijn directe omgeving. Massief houten bed ombouwen met honderd procent natuurlatex matrassen en biologisch katoenen bedtextiel zijn een gezonde aanvulling op een aangename nachtrust in een natuurlijke omgeving. Atrium natuurlijk bedtextiel is niet alleen goedkoop maar zeer comfortabel en honderd procent COT gecertificeerd.

Bent u van plan om te gaan verbouwen of een aanschaf voor het interieur te doen op welk gebied dan ook, kom dan eerst eens langs bij Atrium Daalseweg 109 te Nijmegen voor een inspirerende kennismaking met milieuvriendelijk wonen.

Atrium, Daalseweg 109, Nijmegen; Telefoon 024 3234541; www.woonwinkelatrium.nl.

Uitgelicht

Digitale krant