Luc Strobbe. (foto: Willem van Gerwen, Marikenhuis)
Luc Strobbe. (foto: Willem van Gerwen, Marikenhuis) Foto: Willem van Gerwen, Marikenhuis

Informatiebijeenkomst borstkanker in Marikenhuis.

Algemeen

NIJMEGEN - Maandag 1 oktober is er van 19.30 – 21.30 uur in het Marikenhuis een gratis lezing over nieuwe ontwikkelingen bij behandeling van borstkanker. Inleider is Luc Strobbbe, chirurg oncoloog in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ).


Ter gelegenheid van ‘Oktober borstkankermaand’ organiseert het Marikenhuis een informatieavond over borstkanker, meer specifiek over de ‘Nieuwe ontwikkelingen bij de behandeling van borstkanker’. Hierbij zal ook aandacht besteed aan de manier waarop landelijk, regionaal en lokaal aan kwaliteit gewerkt wordt.

Inleider is Luc Strobbe, chirurg oncoloog in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen. Het wordt een interactieve bijeenkomst met veel gelegenheid tot het stellen van vragen. De bijeenkomst is voor iedereen die geraakt is (geweest) door borstkanker, zowel (ex)patiënten als hun naasten. Ook andere belangstellenden zijn welkom.

Het Marikenhuis, ontmoetingsplek voor iedereen die is geraakt door kanker, vindt u aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. Meer info en aanmelding: www.marikenhuis.nl.

Uitgelicht

Digitale krant