Afbeelding

Fuad Hassen in Theaterkerk met 'Held'

Algemeen

BEMMEL - Zin in een leuke, verrassende cabaretvoorstelling? Kom dan zaterdag 29 september (aanvang 20.00 uur) kijken en luisteren naar Fuad Hassen. Fuad vluchtte als vijfjarige met zijn moeder en broertje vanuit Eritrea naar Nederland.

Zijn vluchtgeschiedenis is op ontroerende wijze door de voorstelling gevlochten. Via humoristische sketches neemt hij u mee in een persoonlijk en geëngageerd verhaal over zijn roots en zijn leven in Den Bosch sinds zijn relatie op de klippen is gelopen. Dat klinkt meer doorsnee dan het is, want Hassen verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen. Dagelijkse situaties over een bezoek aan een kattencafé of een dakloze die een appel eet, krijgen bij hem een absurd randje.

Fuad flirt met de klassieke vormen van het cabaret. Na het zien van de show weet u niet meer wat u nou wel of niet moet geloven, maar één ding is zeker: het eten van een appel brengt u altijd met een glimlach terug naar de avond dat u de show van Fuad zag.

Kaartjes kosten 15,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant