Spreekuur kinderen en kanker

Algemeen

NIJMEGEN - Donderdag 20 september is er van 18.30 – 20.00 uur in het Marikenhuis een gratis op afspraakspreekuur kinderen en kanker.

Drs. Masja van Bokhorst, orthopedagoog in een medische setting, houdt elke eerste en derde donderdag van de maand een (gratis) pedagogisch spreekuur in het Marikenhuis, van 18.30 tot 20.00 uur.

Dit spreekuur is bestemd voor iedereen die informatie zoekt over het omgaan met kinderen die te maken hebben met kanker. Masja is er voor kinderen, ouders en grootouders, maar ook leerkrachten of andere professionals die met kinderen werken, zijn welkom op het spreekuur.

Omdat Masja graag de tijd wil nemen voor uw vragen, wordt u gevraagd om van tevoren een afspraak te maken. Dit kan door het tijdstip van uw voorkeur vast te laten leggen door één van de gastvrouwen/gastheren van het Marikenhuis, telefonisch tijdens openingsuren van het Marikenhuis (024 30131522) of door het aanmeldformulier in te vullen dat in het Marikenhuis ligt. Men kan ook een mail sturen aan info@marikenhuis.nl met vermelding van ‘Afspraak Masja van Bokhorst’ en tijdstip van uw voorkeur.

Uitgelicht

Digitale krant