Zin in Zondag

Algemeen

ELST - Het idee achter 'Zin in Zondag' is ruimte geven aan andere vormen van vieren en ontmoeten. Er is tijdens dit uurtje veel aandacht voor het nieuws, muziek, poëzie en debat. 'Zin in Zondag' biedt daarmee een eigentijdse vorm aan van ontmoeting en vieren.

De ontmoetingen zijn een collage van muziek, gesprek, beamer-presentatie, tekst, interview, stilte. 'Zin in Zondag' wil mensen een inspirerend moment bieden om elkaar aan het denken te zetten. De ontmoeting stimuleert een actieve deelname van de deelnemers. Het is inspirerender en gezelliger om de zoektocht naar zingeving met anderen vorm en inhoud te geven.

Iedereen die geïnteresseerd is in zingeving en die zich op een ongebonden manier wil laten inspireren is welkom. Na de Zin in Zondag is er alle ruimte voor ontmoeting.

"De eerste Zin in Zondag op zondag 23 september van 16.30-18.00 uur in De Ruimte besteden we aandacht aan het onderwerp 'Verslaafd'. Je kunt verslaafd zijn aan drank, drugs, maar ook aan je mobiel, sport, werk enzovoort."

Uitgelicht

Digitale krant