Winnaars 2017: Romano en Petra. (Foto: Mark Rooijakkers)
Winnaars 2017: Romano en Petra. (Foto: Mark Rooijakkers)

TVHA opent vernieuwde banen met uniek tennistoernooi

Algemeen

HERVELD - Voor de zevende keer wordt het Masters toernooi bij TVHA georganiseerd. De beste dubbelspelers van TVHA zijn hiervoor uitgenodigd. Aan het eind van de avond is bekend wie zich de beste dubbelspeler/speelster van TVHA mag noemen. Deze dag worden ook de nieuw aangelegde tennisbanen én de nieuwe led-verlichting officieel in gebruik genomen. Kortom het beste tennis op de mooiste banen in de regio!


Zaterdag 6 oktober vanaf 19.00 uur strijden de beste heren en dames om de TVHA Masterstitel 2018. In poules van vier spelers gaan ze met elkaar de strijd aan. Ze spelen drie keer met én tegen elkaar. Waarbij elke wedstrijd gaat over één set. De beste twee uit elke poule spelen vervolgens de finalepoule. Een uniek concept wat zorgt voor mooi en spectaculair tennis.
Dit jaar wordt het Masterstoernooi gecombineerd met de officiële heropening van het sportpark én het 40-jarig jubileum van TVHA. De laatste maanden is er door vele vrijwilligers keihard gewerkt om het park op te knappen. Hierbij zijn de vijf banen, de verlichting, het hekwerk en het terras vernieuwd. Daarnaast is er een compleet nieuwe minibaan voor de jeugd aangelegd. Het resultaat mag er zijn. Vanaf 16.00 uur zijn leden, sponsoren en vrijwilligers welkom om samen te proosten op het mooie tennispark, waarna om 19.00 uur het Masters-tennistoernooi start.
"Draagt u TVHA een warm hart toe? Kom dan zaterdagavond 6 oktober vanaf 19.00 uur naar sportpark TVHA in Herveld. We maken er een gezellige en sportieve avond van! Meer info staat op www.tvha.nl."

Uitgelicht

Digitale krant