Afbeelding

Zwem mee met Ron Link

Algemeen

NIJMEGEN - De organisatie van Swim to Fight Cancer Nijmegen is blij en trots op de deelname van Ron Link en zijn team aan het zwemevent op zondag 9 september in de Spiegelwaal. Ron, geboren Nijmegenaar en bekend als zanger en musicalster, draagt graag zijn steentje bij aan het goede doel waar de organisatie voor staat, namelijk geld bij elkaar zwemmen voor onderzoek naar kanker. Hierdoor is kanker hopelijk in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is. Ervaren, onervaren, jong of oud, iedereen kan meedoen!

Veel mensen kennen Ron Link van The Voice of Holland en van de musicals Tarzan en Assepoester. 'Helaas heb ook ik al verschillende keren van dichtbij gezien hoe vernietigend deze ziekte is. Er moet meer geld komen voor beter onderzoek en daarom steun ik Swim To Fight Cancer en zwem ik mee in mijn stad Nijmegen'.

Swim to Fight Cancer is een recreatief zwemevent in een stads decor, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight Cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Inmiddels komen de inschrijvingen binnen en is er al veel geld aan donaties opgehaald. Maar de organisatie hoopt op nog veel meer enthousiaste zwemmers en wil er, in het prachtige decor van de Spiegelwaal, een mooi evenement van maken.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.nijmegen.swimtofightcancer.nl. De organisatie hoopt op veel enthousiaste deelnemers en sponsoren. Allemaal met een sterk overkoepelend gevoel: samen duiken we het water in om een grote vuist te maken tegen kanker!

Sponsor worden kan natuurlijk ook. Zij kunnen rekenen op veel toeschouwers en media aandacht. Een van de mogelijkheden om te sponsoren is meedoen met een eigen businessteam. Samen in actie voor een hoger doel en goed voor vitaliteit en betrokkenheid.

Kijk voor meer informatie op www.nijmegen.swimtofightcancer.nl of stuur een mail aan info@nijmegen.swimtofightcancer.nl.

Uitgelicht

Digitale krant