Afbeelding

Robert Pouwels zet Bemmel op z'n kop tijdens doortocht Nijmeegse vierdaagse

Algemeen

BEMMEL – De Nijmeegse vierdaagse wandelaars wacht dit jaar een geweldig onthaal in Bemmel, met veel muziek en gezelligheid. Toen de organisatie van de Nijmeegse vierdaagse besloot om de route op de eerste wandeldag om te keren, werden de eigenaren van Café 61 direct enthousiast; 'Dit moet een onvergetelijk feestelijke dag worden in Bemmel!'

Want voor het tweede jaar zullen de wandelaars niet meer in de vroege ochtend door Lingewaard komen, maar rond het middaguur. Een perfect tijdstip om een enorm feest te laten losbarsten. Tegenover café Café 61 aan de Dorpsstraat in Bemmel, bevindt zich het Kinkelplein, dat zich uitstekend leent om invulling te geven aan deze feestelijke dag. Vanaf een groot podium zal daar live muziek te horen zijn en daar kun je gratis bij zijn! Zo kunnen alle wandelaars en aanmoedigende Vierdaagsefans een spetterend optreden verwachten van niemand minder dan Robert Pouwels, een garantie voor gezelligheid.

Robert Pouwels is onder andere bekend om zijn fameuze André Hazes-acts. Het plein zal worden ondergedompeld in feestgedruis. En omdat het feest wel een paar uurtjes zal duren, is er uiteraard ook gedacht aan zitplaatsen. Onder een megaparasol, met een doorsnede van 17 meter zullen er volop banken en tafels staan. Dus of je nu wilt hossen of alles lekker rustig wilt bekijken, het zal voor jong en oud goed toeven zijn tijdens dit festijn op het Kinkelplein. Kom ook de bonte stoet van wandelaars aanmoedigen in Bemmel, op dinsdag 17 juli van 10.00 tot 16.00 uur. Dat mag je niet missen!

Uitgelicht

Digitale krant