Afgeplakte voeten (foto: Jan-willem Gerritsen)
Afgeplakte voeten (foto: Jan-willem Gerritsen) Foto: Jan-willem Gerritsen

Blarenpoli ehbo Sint-Christoffel Huissen tijdens Nijmeegse wandelvierdaagse

Algemeen

HUISSEN - Dit jaar organiseert de ehbo-vereniging Sint-Christoffel uit Huissen opnieuw een blarenpoli voor de wandelaars van de Nijmeegse vierdaagse.

Van 16 tot en met 19 juli zullen gekwalificeerde leden van de vereniging weer tot uw beschikking staan om blaren te behandelen. Er zijn ook enkele masseurs beschikbaar om de pijnlijke spieren te masseren en uiteraard is er koffie en thee. Op maandagmiddag beginnen we al met het preventief afplakken van de voeten.

De openingstijden zijn op maandag van 16:00 - 19:00 uur. Op dinsdag, woensdag en donderdag is de poli geopend van 15:30 - 21:00 uur. U vindt ons ook dit jaar in de aula van IKC De Abacus aan de Van Voortstraat 21 in Huissen (ingang aan de Van Gelrestraat). Vergeet niet een eigen handdoek mee te nemen als u langskomt. Voor de behandeling vragen wij een vrijwillige donatie te doen in de clubkas van de vereniging. Het is niet mogelijk om van te voren een afspraak te maken en er wordt gewerkt op volgorde van binnenkomst. Meer info staat op www.ehbohuissen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant