Logo gemeentenieuwsonline.nl
Intocht N4D 2017 (foto: Marga Wouters)
Intocht N4D 2017 (foto: Marga Wouters)

deBol is er weer bij!

BEMMEL - Natuurlijk staat deBOL weer langs de routes bij editie 102 van de Nijmeegse 4Daagse. Voor de veertiende keer op rij zullen de dames van deBol bij de Nijmeegse 4Daagse iedere dag langs de routes staan om alle wandelaars aan te moedigen en te steunen.

"In 2005 werd het plan geboren om iedere dag langs de route te gaan staan om alle bekenden uit de gemeente Lingewaard en omgeving aan te gaan moedigen. Dat plan is uitgegroeid tot een inmiddels jaarlijks feest van herkenning en we spreken iedere dag weer af met alle wandelaars dat wij de volgende dag weer willen zien, het 'tot morgen in' …. Is een kreet geworden die bij ons in alle talen binnenkomt.

Op dinsdag 17 juli zal het groot feest in Bemmel zijn want wij hoeven niet allemaal voor dag en dauw meer op, maar we gaan vanaf 10.00 uur alle lopers aanmoedigen op de Dorpsstraat ter hoogte van de Kinkelenburglaan en natuurlijk maken we er een oergezellig feestje van. Wij hopen dat we de recordhouder Bert van der Lans, onze 100ste Vriend van deBol, mogen ontvangen. Bert gaat voor de 71ste keer lopen en wij wensen hem, onze wandelaars uit Lingewaard en al die andere duizenden wandelaars veel succes, maar ook heel veel plezier, toe.

Op woensdag staan de 'Bolletjes' in Weurt, donderdag in Berg en Dal en natuurlijk op vrijdag op de Via Gladiola. Met deBol op pad = puur genieten … en dat moet iedere 4Daagse loper dan ook vooral doen: genieten! Wij kijken naar jullie uit. Meer iinformatie staat op www.debolbemmel.nl."

Meer berichten