SCB JO17-1 (foto: Robbert Wijnants)
SCB JO17-1 (foto: Robbert Wijnants) Foto: Robbert Wijnants

Sponsor bedankt

Algemeen

BEMMEL - Sportclub Bemmel JO17-1 heeft een topseizoen beleefd. Met een derde plek in de hoofdklasse en de winst in de strijd om de tweede periodetitel, zijn de doelstellingen voor het seizoen 2017/2018 succesvol bereikt. In de nacompetitie strandde de Bemmelse ploeg ongelukkig in de eerste ronde, na een ware promotiethriller tegen Venray JO17-1 (4-3 na penalty’s, 1-1 na reguliere speeltijd en verlenging). Dit doet echter niks af van het sterke seizoen. Behaald met een hecht collectief!

Het jonge Bemmelse elftal beleefde daarnaast ook een geweldig teamweekend en meerdaags internationaal toernooi in de Belgische badplaats Oostende, waar ook veel ouders en supporters aanwezig waren. Sportclub Bemmel JO17-1 kreeg gedurende dit sterkbezet toernooi geen enkele tegentreffer, maar moest uiteindelijk in de kwartfinale na penalty’s buigen voor de Zweedse profclub Brøndby IF U17. Sportclub Bemmel JO17-1 eindigde op een noemenswaardige vijfde plek (van de 22). Tijdens dit toffe weekend werd er onder meer gebowld, gegeten, over het strand gelopen, gerelaxt en vooral veel gelachen.

Via deze weg willen wij als zijnde Sportclub Bemmel JO17-1 laten weten dat onze dankbaarheid richting de sponsors groot is. Deze sponsors hebben ons team gesteund in meerdere opzichten: van strakke kledingpakketten tot aan lunches en het realiseren van het teamweekend in Oostende. Osteopathie Lingewaard, Autobedrijf Wientjes, Holland Management & Advies, Coöp Bemmel, Schaars Verzekeringen,RM Accountancy & Advi en Klussenier Gerrit-Jan Meijer; bedankt voor jullie aandeel in ons topseizoen!

Uitgelicht

Digitale krant