Voetbal team svha mo17
Voetbal team svha mo17

SVHA-meiden mo17 winnen opnieuw KNVB-beker

Algemeen

HERVELD - Net als in het seizoen 2013/2014 winnen de meesten van deze SVHA-meiden opnieuw de KNVB-beker.

"Na eerst een spectaculaire halve finale met een 2-3 winst in Lemelerveld volgde zaterdag 2 juni bij DVC 26 in Didam de finale tegen Union uit Nijmegen waarvan de meiden twee weken terug nog met 2-0 verloren. Toen de wedstrijd begon, waren onze meiden nog wat zenuwachtig. Maar ze kregen voor rust nog een kans, maar die werd gestopt door hun keepster.

Na de rust kreeg Union een grote kans een speelster ging alleen op onze keepster af. Na uitstekend keepsterswerk werd de bal gestopt. Ook kregen onze meiden nog een grote kans met een schot die in de kruising zou zijn gegaan als hun fantastische keepster deze er niet had uitgehaald.

Na nog een schot van Union, die op de lat kwam, voor de doellijn en weggeschoten werd door onze verdedigers, die overigens een geweldige pot voetbal speelden, kwamen we goed weg.

Eindstand 0-0 er moesten penalties genomen worden waarin onze keepster een geweldige rol speelde. De penaltyreeks werd gewonnen; de winst was voor de moegestreden meiden en de KNVB-beker was binnen door Yara, Sanne H, Merel, Kyra v N, Isa, Indy, Lenny, Tessa, Amber, Chimene, Sanne B, Sascha, Frederique, Inge, Daphe, Marie-louise, Emke,Eylem, Tekla, Kyra en hun trainster en leiders Marijke, Masha en Gilles."

Alle ouders en supporters van SVHA feliciteerden hen met het winnen van de knvb beker

Uitgelicht

Digitale krant