Afbeelding

Attent Open Dubbeltoernooi bij tennisclub Valburg

Algemeen

VALBURG – Traditiegetrouw organiseert tennisvereniging TC Valburg in de eerste week van juli het Open Dubbeltoernooi. Dit toernooi staat bekend als een van de gezelligste in de Betuwe en wordt dit jaar gesponsord door de plaatselijke Attent supermarkt.

Het is alweer de negentiende editie van dit tennistoernooi, dat zich steeds mag verheugen in een grote belangstelling van de tenniss(t)ers in de regio. Er wordt gespeeld in de categorieën 4 - 8, dames- en herendubbels en natuurlijk de gezellige mix! Er wordt een poulesysteem gehanteerd zodat iedere deelnemer verzekerd is van een paar leuke partijen.

Bijzondere aandacht verdient de sponsoring door de Attent als lokale middenstander: in een klein dorp als Valburg speelt de onderlinge steun een belangrijke rol in de samenleving.

Feestavond en finaledag

Een leuk en belangrijk aspect bij open toernooien als deze vormen de sociale contacten. Veel deelnemers komen elkaar vaker gedurende het seizoen in de competities en toernooien in de regio tegen, vandaar dat de feestavond op vrijdag altijd een gezellig hoogtepunt is waar ook veel nieuwe contacten worden gelegd en sportieve afspraken worden gemaakt.

De hele week is er leuk tennis te zien maar op de finaledag op zondag 8 juli zijn de toppers uit de regio in actie te zien: mooie en spannende wedstrijden, vreugde en drama wisselen elkaar af. Absoluut een aanrader voor het publiek! Meer informatie staat op www.tcvalburg.nl en Facebook: www.facebook.com/TennisclubValburg.

                                                

Uitgelicht

Digitale krant