Logo gemeentenieuwsonline.nl
Team 1:Vooraan v.l.n.r. Maria en Stine. Achter aan: Richèl, Jasper en Mathijs
Team 1:Vooraan v.l.n.r. Maria en Stine. Achter aan: Richèl, Jasper en Mathijs (Foto: Frank Streng)

Succesvol seizoen voor de teams van schietvereniging Op de Korrel

LINGEWAARD - De drie teams van s.v. Op de Korrel, die het afgelopen seizoen hebben deelgenomen aan de Gelderse Team Competitie kunnen met een tevreden gevoel terugzien op de behaalde resultaten.

Twee teams deden mee in de categorie Luchtgeweer Staand. Daarvan werd het eerste team ongeslagen kampioen, waarmede een reeds jaren lopende traditie in stand werd gehouden. Het tweede team eindigde op een fraaie tweede plaats achter het eerste team van schietvereniging Strijdlust Huissen. Het derde team, Luchtgeweer Opgelegd, prolongeerde de titel van verleden jaar opnieuw voor eeuwige rivaal schietvereniging Strijdlust.

Aan de G.T.C. nemen teams van vijf personen mee, in volgorde ingedeeld aan de hand van hun ranking. Aan het begin van het seizoen start nummer 1 tegen de nummer 1 van de tegenstander, enzovoort. In de loop van het seizoen kan de volgorde afhankelijk van de individuele resultaten zich wijzigen. Het verloop van de wedstrijd wordt op een scherm in beeld gebracht, doordat na iedere tien schoten de resultaten worden geprojecteerd en omgeroepen. Daardoor is de wedstrijd ook voor het publiek goed te volgen.

Het eerste team bestond uit Stine Andersen, Maria Grosse, Jasper Klomp en Mathijs Cornelissen met als invaller Leny Huisman. Het tweede team moest uiteindelijk het ongeslagen Strijdlust 1 voor laten gaan en bestond uit Marco van Woudenberg, Leny Huisman, Amanda Klomp, Arno Brinkman, Maurice Verheesen met als invallers Cathy Stinissen en Ruben Hut.

Het derde team, bestaande uit Ben- en Johan Huibers, Sjaak Polman, Alphons Stens, Jan Volmeijer en de invallers Ap van Ingen en Henk Graven leverde een verwoede strijd met de schutters uit Huissen.

Meer berichten