Afbeelding

Een wijkwinkelcentrum heeft vaak verrassingen

Zakelijk

NIJMEGEN - Een wijkwinkelcentrum heeft vaak verrassingen. Want hier vindt je de bijzondere ondernemers die de torenhoge kosten in de stad niet willen dragen, maar dat liever vertalen in sfeer en service.

Deze dag zijn we bij de kledingwinkel van Corina en Jos de Haas met hun team. Al meer dan 22 jaar runnen ze met zijn vieren een kledingzaak in winkelcentrum De Notenhout in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost.

Dit is een leuke winkel voor dames en heren die prettig met de tijd meegaat. 'Wij letten goed op wat onze klanten zouden willen en spelen daarop in', zegt Jos, 'Altijd een half stapje vóór blijven'. Mede daardoor is de klantenkring uitgebreid naar een collectie voor 25-plus, want de ouderen namen ook jongeren mee en dat gaat naadloos samen.

Wanneer je een keer hier bent geweest zie je dat kwaliteit betaalbaar kan zijn. En dát buiten de uitgebreide koffiebar, de gratis vermaakservice en het gratis parkeren. 'Dat gratis parkeren', zegt Jos 'is wel een héél groot voordeel.'

Dat inmiddels klanten van ver buiten Nijmegen hierheen komen, lijkt nu niet meer zo gek. Dit is ouderwets winkelen in een héél bijdetijds jasje.

De Haas, De Mode, Symfoniestraat 152, Nijmegen; 024 3771266; www.dehaasdemode.nl.

Uitgelicht

Digitale krant