Afbeelding

Besselink Nijmegen goedkoopste elektrotechnische speciaalzaak

Zakelijk

NIJMEGEN - Besselink Nijmegen bestaat sinds 1981 in deze zaak is alles te krijgen op het gebied van elektra.

Bij Besselink is de klant nog koning. Besselink is er voor iedereen die iets van elektromateriaal nodig heeft tegen de laagste prijzen. Besselink levert niet alleen aan bedrijven, zzp'ers en overheid instanties, ook levert Besselink aan particulieren. Iedereen is welkom bij Besselink.

Besselink levert veel uit voorraad en als het niet op voorraad ligt, kan alles binnen één dag geleverd worden. De kracht van dit bedrijf zijn de lage prijzen, goede service en de jarenlang opgebouwde kennis op het gebied van alle soorten elektromaterialen. Een veel gehoorde uitspraak in de zaak is "als Besselink het niet heeft …".

Besselink heeft een groot assortiment aan lampen, schakelmateriaal, kabels, groepenkasten, alle soorten installatie materiaal en dit alles van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Besselink is 'de specialist' op het gebied van alle soorten elektromaterialen en lampen. Besselink is een begrip in Nijmegen en omgeving op de hoek van de Marialaan en Tweede Oude Heselaan met gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Besselink licht elektro, Marialaan 1, Nijmegen; 024 3783225.

Uitgelicht

Digitale krant