Afbeelding

Persoonlijk advies voor al uw verzekeringen

Zakelijk

NIJMEGEN - We zijn vandaag bij Teunissen Assurantiën op de Groenestraat in Nijmegen en spreken daar met de eigenaar Pim Teunissen. 'Toen ik begon met dit kantoor had ik een duidelijke visie over de relatie tussen mij en mijn klanten; ik wilde een relatie voor de lange termijn'. 'Door middel van service en persoonlijke aandacht, korte lijntjes, en mails/telefoontjes altijd zo snel mogelijk te beantwoorden voelen mijn klanten dat ik er voor hun ben'.

Teunissen Assurantiën werkt nauw samen met Hurkmans Hypotheekadvies, gevestigd in Gennep. 'Op deze manier kunnen wij onze klanten een totaalpakket bieden; verzekeringen en hypotheek onder één dak.' Pim geeft aan bijna vijftien jaar te hebben samen gewerkt met Maurice Hurkmans; zij delen hun visie over hoe de klant te bedienen.

Teunissen Assurantiën adviseert en bemiddelt in zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Bent u op zoek naar persoonlijk advies op gebied van verzekeringen of hypotheek neemt u dan contact op via de telefoon of stuurt u een mail naar het onderstaande adres. Meer informatie vindt u op de website www.teunissenassurantien.nl

Teunissen Assurantiën; Groenestraat 241, Nijmegen; 024 675 9933; pim@teunissenassurantien.nl.

Uitgelicht

Digitale krant