Wandelvereniging Magnus (foto: Jan Polman)
Wandelvereniging Magnus (foto: Jan Polman) Foto: Jan Polman

Enthousiaste Vierdaagse vrijwilligers gezocht!

Algemeen

NIJMEGEN - De Nijmeegse Vierdaagse komt er aan en Wandelvereniging Magnus is drukdoende met de organisatie daarvan. Tijdens deze week verblijven wij met een groep wandelaars in Ontmoetingscentrum De Kloosterhof in Weurt.

Wandelvereniging Magnus is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers of stagiaires vanaf 16 jaar die het leuk vinden om onze wandelaars te vertroetelen en in de watten te leggen. "Voor op de route zijn wij op zoek naar verzorgers je gaat vroeg op pad in een gezellig team om je positie in te nemen langs de route. Je bouwt daar met elkaar een verzorgingspost op en als de wandelaars arriveren ben jij een soort gastheer of gastvrouw. Dat betekend lunchpakketten uitreiken, dranken inschenken en dergelijke. Voor op de locatie: klaar maken van lunchpakketten, keuken werkzaamheden, helpen bij het buffet tijdens de warme maaltijd of barwerkzaamheden.

Ben jij de persoon die in teamverband kan werken, enthousiast is, geen ochtendhumeur heeft, beschikt over enige pit dan ben je van harte welkom. In verband met de teambuilding die in zo'n week ontstaat, geven wij de voorkeur aan personen die alle vier wandeldagen inzetbaar zijn. Kom je van buiten Nijmegen dan bestaat de mogelijkheid om bij ons gratis te overnachten en uiteraard is ontbijt en de warme maaltijd ook gratis! Ons motto is: er met elkaar een gezellige en sfeervolle week van maken.

Heb je interesse of wil je meer weten over bovengenoemd vrijwilligerswerk neem dan gerust contact op met Vierdaagse coördinator Jan Polman 06 51757645 of stuur een mail naar: janpolman@planet.nl."

Uitgelicht

Digitale krant