Afbeelding

Officiƫle Pasfoto's bij Sprinter TEC Nijmegen aan de Molenweg

Zakelijk Zakennieuws

NIJMEGEN - Bij TEC Nijmegen vindt u een uitgebalanceerd assortiment wit- en bruingoed, een heldere prijs en uitstekende service. De medewerkers zijn bekend om hun deskundigheid en verstaat hun vak. Ze nemen hier nog echt de tijd voor u en stemmen hun advies af op uw wensen.

Ook installatie en montage op locatie verzorgen ze graag en goed. Want nogmaals; service staat hier hoog in het vaandel. Met hun service gaan ze nu nog een stapje verder. TEC Nijmegen beschikt namelijk sinds kort over een pasfoto-apparatuur, uitgerust met de modernste technieken waarmee pasfoto's voor alle officiƫle documenten zoals paspoort, rijbewijs, ID kaarten perfect gemaakt worden.

Veysel Kaya; 'Met onze klanten in het achterhoofd hebben we besloten om pasfoto's te gaan maken. Het past namelijk erg goed bij onze filosofie om complete service tegen een scherpe prijs te verlenen. Daarbij kan je bij ons zonder afspraak gedurende de hele dag terecht.

Een officieel goedgekeurde pasfoto maken is niet eenvoudig. De regels waaraan een pasfoto moet voldoen zijn enorm scherp. We hebben vooraf goed gekeken naar de mogelijkheden. En de beslissing hebben we pas genomen nadat we zeker wisten dat we straks perfecte pasfoto's van onze klanten kunnen maken. En dat is met de apparatuur die we hebben gegarandeerd. Het maken van een goedgekeurde pasfoto duurt drie minuten. Heel gemakkelijk en snel. We zien direct of de foto voldoet aan alle eisen.

Tec Nijmegen; de Molenweg 84-86, Nijmegen; 024 3738633.

Uitgelicht

Digitale krant