TOP MUSIC FEST - met Jim van der Zee en vele anderen

Algemeen

De hele Theaterkerk staat op zaterdagavond 21 april in het teken van swingende muziek: soul, jazz en funk. Maar liefst zes optreden heeft TOP geboekt verspreid over twee podia: in de theaterzaal en in de foyer. Overal is dus wat te zien en te horen. Maak je eigen keuze en loop lekker rond.

Een van de hoogtepunten in het hart van de avond in de theaterzaal is Jim van der Zee, winnaar van de Voice of Holland met zijn waanzinnige stem. Daarvoor speelt Sarah-Jane, met haar geweldige soulstem en haar dynamische performance. En tenslotte is er Supermoon, een funky band met een dikke groove en zeer dansbaar. Hun single ging onlangs in première op NPO Radio 2. Succes gegarandeerd.

In de foyer van de kerk is ook van alles te doen. Wild Organs & Drums bijvoorbeeld is een veelbelovende, soulachtige 2-koppige band. Een toetsenist en een drummer. Wat schrijft 3 voor 12 over ze: Waar Sven Hammond is gestopt gaan zij door. We zijn razendbenieuwd. Michael Hrusteij is een magische gitarist uit Slovenië. Met zijn trio combineert hij jazz, funk en reggae en heeft altijd een toffe interactie met zijn publiek. Zij staan ook in de foyer. En last but not least spelen ook Hewdig & De Roode op het Music Fest. Hedwig was eerder te gast bij TOP en maakte veel indruk als zangeres.

Kortom, een nieuwe formule, waarvan we hopen dat het een traditie wordt: TOP Music Fest. Wees erbij op 21 april,

Zaal open 19.30 uur - start avond 20.00 uur. Kaartjes kosten EUR 20,00 per stuk en zijn te bestellen op de website www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar bij Eyewish en aan de kassa in de Theaterkerk.

Uitgelicht

Digitale krant