Foto: Fotografie Flow-S
Foto: Fotografie Flow-S

TheaterAvenue Nijmegen met Fun – Food - Feest in Valkhofpark

Algemeen

NIJMEGEN - Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni komt de TheaterAvenue naar het Valkhofpark in Nijmegen. Tientallen voorstellingen, beeldende kunst, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en loungen: voor groot en klein is er van alles te beleven in het mooiste park van Nijmegen. Dit jaar wordt er vooral veel gelachen, humor is het thema!

De TheaterAvenue is een vrolijk en gezellig driedaags festival met theater, dans, muziek en cabaret. Voor groot en klein zijn er verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Nijmeegse artiesten en (inter)nationale talenten zijn allemaal te zien bij de TheaterAvenue! Het thema is humor en daar valt om te lachen (of niet).

Er is cabaret, kleinkunst, film, poëzie, beeldende kunst, en muziek(theater) voor groot en klein. Het festival is net een kermis: het publiek loopt rond en maakt een keuze uit de vele 'attracties': korte voorstellingen en acts die op een dertigtal plekken opgevoerd worden. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat lekker eten en drinken bij de diverse foodtrucks en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.

Open: vrijdag 22 juni: 16.00 tot 00.00 uur; zaterdag 23 juni: 14.00 tot 00.00 uur; zondag 24 juni: 12.00 tot 21.00 uur.

Van 9 - 12 augustus vindt in Arnhem de SonsbeekTheaterAvenue plaats. Het nieuwe programma komt 1 mei online, check de website voor het laatste nieuws: www.theateravenue.nl; www.facebook.com/theateravenue; https://twitter.com/TheaterAvenue; Instagram: instagram.com/theateravenue.

Uitgelicht

Digitale krant