Afbeelding

Bob Romijnders Architectuur + Interieur 'Onze ambities liggen torenhoog'

Zakelijk Zakennieuws

NIJMEGEN - Bob Romijnders Architectuur + Interieur verruilde begin vorig jaar de oude werklocatie in Beuningen voor de tuinkamer van een prachtige oud-vrijmetselaarsloge in de Nijmeegse binnenstad. Een keuze waar architect en eigenaar Bob Romijnders nog altijd 200 procent achterstaat. "Het is een genot om hier elke dag te mogen werken!"

Aan kennis en ervaring ontbreekt het niet binnen het jonge bureau. We beschikken over jaren ervaring op het gebied van architectuur en interieur. Romijnders: "Voordat ik in 2010 dit bureau begon, werkte ik enkele jaren bij een gerenommeerd architectenbureau. Daar leerde ik de fijne kneepjes van het vak." Ook de andere teamleden brengen allemaal hun eigen specifieke kennis en ervaring mee. Behalve Bob Romijnders werkt er een team van interieurarchitecten en bouwkundig specialisten. "Een fijn team met een gemeenschappelijk doel: mooie ontwerpen en tevreden klanten. Onze ambities liggen torenhoog!"

Bob Romijnders werkt voor zowel particuliere als zakelijke klanten, veelal in het exclusieve segment. Dit resulteert in een rijk portfolio met uiteenlopende opdrachten. Van de bouw en inrichting van een moderne villa tot het ontwerp van een duurzaam bedrijfspand. Alle ontwerpen zijn te herkennen aan het eigentijdse karakter. "Een stijl die we in de loop der jaren ontwikkeld en gefinetuned hebben en waar we trots op zijn!"

Bob Romijnders Architectuur + Interieur, Waldeck Pyrmontsingel 77, Nijmegen; 024 2122041; info@bobromijnders.nl; www.bobromijnders.nl.

Uitgelicht

Digitale krant