Afbeelding

MaxStudios uitgeroepen tot de beste dansschool van Gelderland!

Zakelijk Zakennieuws

NIJMEGEN - De in Dukenburg gelegen dansschool MaxStudios is door RTL4 uitgeroepen tot beste dansschool van Gelderland. De dansschool is trots op deze benoeming, en gaat vanaf nu de strijd aan met andere provincies voor de titel 'Beste dansschool van Nederland'.

Met dit programma is een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van televisie maken. MaxStudios werd bijvoorbeeld gevraagd om zelf content aan te leveren, onder andere in de vorm van vlogs om hun inzending een extra persoonlijk karakter te geven. Op zaterdag 28 april om 16:00 uur zal de aflevering over de beste dansscholen op RTL4 te zien zijn.

De dansschool die gerund wordt door de familie Odarty heeft in het voorjaar van 2015 zijn intrek genomen in Dukenburg aan de Van Rosenburgweg 6 (zijkant Triavium). Er worden onder andere Kidsdance lessen (4+ en 6+) en Streetdance/Hiphop geboden, maar ook Breakdance, Modern, Showdance, Dancehall, Female Hiphop en de nieuwe hippe dansstijl Afrodance.

MaxStudios staat daarnaast bekend om zijn workshops die gegeven worden door bekende nationale- en internationale choreografen. Zo hebben choreografen van niemand minder dan Beyoncé, Usher en Justin Bieber workshops verzorgt, en hebben ook de Nederlandse (en Vlaamse) choreografen Timor Steffens, Vincent Vianen en Min Hee Bervoets hun dans-skills overgedragen.

Om de benoeming van beste dansschool van Gelderland te vieren en om nog meer mensen aan het dansen te krijgen, biedt de dansschool de 10-rittenkaart aan met liefst veertig procent korting. Met deze kaart kun je kennis maken met verschillende dansstijlen die jou leuk lijken zonder lid te worden!

Meer informatie staat op de website. MaxStudios werkt ook samen Stichting Leergeld.

MaxStudios Nijmegen, Van Rosenburgweg 6 (zijkant Triavium); 06 26484206; www.maxstudios.nl.

Uitgelicht

Digitale krant