Team van Fyrley FoodbarFoto: Joost Franken
Team van Fyrley FoodbarFoto: Joost Franken Foto: Joost Franken

'Combineer en geniet met een proeverij van onze gevarieerde wereldse gerechten' Nieuw in Nijmegen: Fyrley Foodbar

Zakelijk Zakennieuws

NIJMEGEN - In Nijmegen is een nieuw restaurant geopend: Fyrley Foodbar. Het is gevestigd aan de Waalkade 1 (in het pand waar tot voor kort Holy Five zat) en wordt gerund door Shirley Chang, die ook het succesvolle Aziatische restaurant Izzi onder haar hoede heeft.


Fyrley Foodbar serveert gerechten uit alle culinaire hoeken van de wereld, maar vooral uit Europa en Azië. De keuze is groot bij Fyrley en het leuke is dat gasten in de vorm van een proeverij kunnen combineren met de gevarieerde wereldse gerechten op de kaart. Er is keuze uit zo'n twintig kleine gerechten die je gezellig met elkaar kunt delen. Het kan gaan van sashimi, ganzenlever, coquilles, steak tartaar en zeebaars tot bijvoorbeeld Wagyu sukade, lamsspies en tournedos, waarbij het aanbod regelmatig wordt aangepast aan bijvoorbeeld de seizoenen. Grotere gerechten staan uiteraard ook de kaart. Kreeft uit het eigen aquarium bijvoorbeeld, maar ook Australische Tomahawk black angus, hele tarbot of grain fed rib-eye. Uiteraard worden ook vegetarische gerechten aangeboden, dus iedereen kan bij Fyrley terecht.

De sfeer in Fyrley Foodbar is ronduit warm. Er zijn fraaie industriële accenten aangebracht, zonder dat het kil wordt. Buiten beschikt het restaurant over een riant terras met een fraai uitzicht over de Waal. Parkeren is geen probleem: dat kan precies voor de deur.

Fyrley Foodbar, Waalkade 1, Nijmegen; 024 2034040; www.fyrleyfoodbar.nl; info@fyrleyfoodbar.nl
Fyrley Foodbar is van woensdag tot en met maandag geopend van 17.00 tot 22.00 uur. Op dinsdag is het restaurant gesloten.

Uitgelicht

Digitale krant