Ook thuis ophalen en brengen (Foto: Eddie van Hattum)
Ook thuis ophalen en brengen (Foto: Eddie van Hattum) Foto: Eddie van Hattum

Met Boodschappenbus naar markt

Algemeen

ELST - Op donderdagen is het centrum van Elst extra aantrekkelijk om te bezoeken. Dat kan zijn om te winkelen, de markt te bezoeken of sociale contacten te onderhouden. Helaas is niet iedereen in de gelegenheid het centrum te bezoeken. Lichamelijke ongemakken zijn dikwijls de oorzaak. De Elster Boodschappenbus kan dan helpen.

De bus rijdt iedere donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur door Elst en brengt inwoners die daarvoor in aanmerking komen naar het centrum en weer terug naar de instapplaats. Tegen een betaling van twee euro retour. In- en uitstapplaatsen van de boodschappenbus zijn: Tertzio (Bachstraat), Wervershove, Valburgseweg nabij AH, Europaplein en Theater De Kik. "Is het u niet mogelijk naar een instapplaats te komen dan wordt u thuis opgehaald en weer thuisgebracht."

De Boodschappenbus wordt beschikbaar gesteld door Tertzio (Attent). De organisatie van de ritten is in handen van vrijwilligers van de stichting Algemene Hulpdienst Elst. "Wilt u meerijden dan is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dat kan tot uiterlijk op woensdagochtenden tot 10 uur bij de coördinator van de Hulpdienst, bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 10 uur onder telefoonnummer 0481 374926."

Uitgelicht

Digitale krant