Afbeelding

Open repetitie Between Two Rivers

Algemeen

ELST - Op woensdag 28 maart en op woensdag 4 april houdt vrouwenkoor Between Two Rivers open repetities. Vrouwen die van zingen houden en niet afkerig zijn van een beetje show kunnen komen kijken, luisteren, kennismaken en/of meezingen.

Het barbershopkoor is al vijftien jaar een begrip in Overbetuwe. De 35 enthousiaste leden komen uit de hele regio Arnhem/Nijmegen. Het is dan ook niet zomaar een koortje. Zij zingen laagdrempelige muziek van hoge kwaliteit. Bekende en minder bekende songs. Van energieke uptempo’s tot gevoelige ballads. Dirigent Bram Versteegen maakt van elke repetitie een feestje, terwijl ze muzikaal de diepte in gaan. De close harmony-variant Barbershop wordt vierstemmig en a capella gezongen. De muziek heeft een bijzondere sound met kenmerkende akkoorden.

Between Two Rivers is lid van Holland Harmony, de overkoepelende organisatie voor Nederlandse barbershopkoren. Holland Harmony organiseert tweejaarlijks de ‘Conventie’. Dat is een wedstrijd tussen barbershopkoren. Between Two Rivers weet zich daarbij elke keer een beetje te verbeteren. Voor zo'n 2000 man publiek en een achtkoppige jury laten ze in Veldhoven zien wat ze in huis hebben. De volgende conventie is over een jaar en de eerste voorbereidingen worden nu al getroffen. Dat zij op zoek zijn naar nieuwe leden is dus niet geheel toevallig.

Wie zin heeft om met Between Two Rivers op het podium te staan, kan op 28 maart en/of 4 april komen kennismaken. Koffie en thee staan vanaf 19.45 uur gratis klaar bij De Ark (Kruisakkers 7) in Elst. Aanmelden: carolinebaggen@gmail.com of 06 28159611.

Uitgelicht

Digitale krant