Afbeelding

Kom naar de open dag van TC Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Zin om een leuke en laagdrempelige sport te beoefenen? Dan is tennis misschien wel iets voor jou. Tennis is gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt.Tennisclub Bemmel organiseert op zondag 25 maart een open dag en jij bent welkom!

De open dag is de perfecte gelegenheid voor leden om hun liefde voor de sport te delen met al hun vrienden, familie, collega's en kennissen. En voor niet-leden is het een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met tennis en uiteraard met Tennisclub Bemmel.

Programma en mooie aanbiedingen

Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om op het tennispark aan de Sportlaan 3a samen een balletje te komen slaan. "Je hoeft alleen maar sportschoenen aan te trekken – de club zorgt voor rackets en ballen. "Op onze open dag verrassen we jou met diverse activiteiten en kortingsacties. Er worden demonstratiewedstrijden gespeeld, er is een Tenniskids funbaan met springkussen en je kunt natuurlijk vrijblijvend een balletje slaan! We geven daarnaast flinke kortingen op de contributie. Kids tot en met 6 jaar worden bijvoorbeeld gratis lid! Ga naar www.tennisclubbemmel.nl voor meer informatie over onze open dag."

Waarom tennis?

In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land. Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Maar tennis wordt nóg leuker als je het met elkaar deelt. Dus kom gezellig naar de open dag. Vragen? Mail naar sec@tennisclubbemmel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant