(foto: Gerard van der Post)
(foto: Gerard van der Post) Foto: Gerard van der Post

Toon je talenten op het Elster Open Podium

Algemeen

ELST – Zoal gebruikelijk fungeert de bijzaal van Ristorante L’Italiano aan de Smidsstraat 1 in het centrum Elst als locatie voor deze muzikale happening. Iedereen is er op 30 maart welkom vanaf 21:00 uur.

Nog effe: Deze mannen zijn zich bewust van hun beperkte houdbaarheid. Dit is een band met uiteenlopende leeftijden tot wel 74 jaar! Vandaar de naam: Nog effe… Maar net als bij belegen kaas en oude port worden sommige dingen net wat lekkerder als je het even laat rijpen.

De heren hebben een flinke muziekgeschiedenis achter zich: de één meer als bühne- of, studiomuzikant, de ander weer wat meer als componist/schrijver. Hun opgedane ervaring brengen ze maar wat graag als Nog effe aan het voetlicht. Sinds enkele jaren spelen Rob, Gerard, Sascha en Gert samen. Aanvankelijk begonnen ze als een akoestisch Golden Oldies ensemble. Maar na mate de tijd verstreek, bleek dat ze hun muziek steeds meer naar hun eigen hand zetten. Zo ontstond langzaam de herkenbare Nog effe-sound.

Wie interesse heeft om op deze avond op te treden kan zich vóór vrijdag 23 maart melden bij organisator en initiatiefnemer Tonny Dulos via 06 53868766, of via Tonny@muziekinelst.nl.

Uitgelicht

Digitale krant