(foto: W.Filippo)
(foto: W.Filippo) Foto: W.Filippo

ZVO actief op derde Swimkick

Algemeen

ELST - De jongste zwemmers van de Zwemvereniging Overbetuwe (ZVO) hebben deelgenomen aan de derde Swimkick in Nijmegen.

Eva Meande zwom sneller op de 25m schoolslag en de 25m vrije slag. Emma Biesheuvel, Berber McCarthy, Isis Lamers en Mila Hof, Sarah Meande, Floor Kooij, Nataly Dulos, Elke van Dorst, Amber Martens en Diede Hof deden mee aan de 50m schoolslag en verbeterden zich allen op de 50m vrije slag. Bij de jongens deden Joost Pollmann, Mees Huibers en Thomas Natte mee op de 50m schoolslag en 50m vrije slag. Wessel van Dorst en Mees Huibers zwommen een persoonlijk record op de 50m vrije slag. Wessel zwom ook nog sneller op de 50m schoolslag en werd tweemaal eerste.

Sem Teunissen en Enna Lamers kwamen uit op de 50m vlinderslag en de 100m schoolslag. Sem was op deze afstanden steeds de snelste en Enna verbeterde zijn bestaande beste tijden. De 50m vrije slag en 200m wisselslag gaf Odo McCarthy, Finn Foekens en Gyan Spaan als deelnemers met persoonlijke records. Op de 200m wisselslag verbeterde Gyan Spaan ook zijn beste tijd. Odo werd op deze afstanden eerste.

Emma Altena kwam uit op de 100m vrije slag en 100m vlinderslag en verbeterde haar persoonlijke beste tijd op deze afstanden. Mats van der Rijst deed mee op de 100m vlinderslag en zwom meer dan 25 seconden sneller op de 400m vrije slag. Juliët Matser en Kim van Veenendaal startten op de 50m vrije slag en de 200m wisselslag. Kim verbeterde zich op de 50m vrije slag en Juliët op de 200m wisselslag. Tenslotte waren er nog goede prestaties bij de estafettes.

Uitgelicht

Digitale krant