Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tweedehands buitenspeelgoed en kinderkledingbeurs

ELST - Op zaterdag 24 maart is er weer de tweedehands kinderkledingbeurs voor buitenspeelgoed en voorjaars- en zomerkleding. Tijdens deze beurs is er volop keuze uit kinder- en tienerkleding van maat 92 - maat S. Ook is er een ruime keuze aan buitenspeelgoed.

"Wil je kleding of speelgoed verkopen? Dat kan! Verkopen via de kinderkledingbeurs in Elst is makkelijk en snel! Vraag dan via kledingbeurs@zonnet.nl een verkoopnummer aan. Je mag zelf thuis de kleding prijzen en deze bij ons inleveren op vrijdag 23 maart tussen 13.30 en 14.00 uur en tussen 18.30 tot 19.00 uur.
Zaterdagmiddag tussen 17.00 uur en 17.30 uur rekenen wij de verkochte kleding met je af en kun je niet-verkochte kleding weer ophalen.
Je betaalt 0,75 euro voor een verkoopnummer en van de verkoopprijs is 10 procent voor de kledingbeurs en 90 procent voor jou.

Van 12.00 uur tot 13.30 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de aula van het Westeraam aan het Auditorium 6 in Elst.
Het is beslist de moeite waard om hier mooie (merk)kleding en speelgoed voor een leuke prijs te kopen. Met een groep vrijwilligers zorgen we ervoor dat alle artikelen overzichtelijk worden gerangschikt op maat en soort. Dit is een flinke klus en we zijn dan ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het is een dag van hard werken maar ook een erg gezellige dag. Interesse? Stuur een mail naar kinderkledingbeurs@zonnet.nl en we sturen je verdere informatie." Meer informatie staat op www.kinderkledingbeurselst.nl.

Meer berichten