Logo gemeentenieuwsonline.nl
Winter aan de Waal
Winter aan de Waal (Foto: Peter Eekelder)

Fluistertocht langs de Waal

NIJMEGEN - Winter, de tijd van stilte in de natuur. Als heel stil bent beleef je meer in de natuur en waait je hoofd lekker leeg. Ga jij op zaterdagochtend 10 maart mee op fluistertocht langs de Waal? Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar en volwassenen. Deelname kost drie euro.

Onder een grote boom doen we kort yoga. Met je hoofd leeg en je voeten vol energie gaan we de natuur beleven met onze neus, oren en handen, langs dijken en stranden. Welke wintervogels kun jij ontdekken langs de Waal? "We verzamelen om 9.30 uur bij de eikenboom aan de Karl Marxstraat in Lent bij woongemeenschap Eikpunt. Van daaruit gaan we op pad met gids Patricia. Om 11.30 uur zijn we weer terug bij het startpunt. Neem je wandelschoenen mee en spits je oren! Wij zorgen voor wat lekkers. Schrijf je vooraf in bij De Bastei, telefoon 024 3297070 of via info@debastei.nl."

Dit is een WaalWoeMi-activiteit. Onder die naam organiseren De Bastei, Dijkmagazijn Beuningen en Bezoekerscentrum De Grote Rivieren het hele jaar door buitenactiviteiten in het rivierengebied in en rond Nijmegen voor kinderen en jongeren. Meer informatie staat op www.debastei.nl.

Meer berichten