Logo gemeentenieuwsonline.nl
André Rieu in Maastricht weer te zien bij Pathé CineMec Nijmegen (foto: Pathé)
André Rieu in Maastricht weer te zien bij Pathé CineMec Nijmegen (foto: Pathé)

André Rieu in Maastricht weer te zien bij Pathé CineMec Nijmegen

NIJMEGEN - Ook dit jaar zendt Pathé CineMec Nijmegen op zaterdagavond 28 juli en zondagmiddag 29 juli weer het prachtige concert uit van Andre Rieu in zijn eigen thuishaven Maastricht. Zaterdag 28 Juli begint de voorstelling om 19.00 uur en op zondagmiddag 23 juli zal de aanvang om 15.00 uur zijn. Tickets (12,50 euro) voor André Rieu 2018 Maastricht Concert zijn nu te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscoop.

André Rieu, bij miljoenen bekend als 'De koning van de wals', is een van de populairste muzikanten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat jaarlijks plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest samen met sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden.

Deze zomer draait alles om de wereld van de liefde! 'Amore, my tribute to love' is Andrés eerbetoon aan de liefde – de liefde voor muziek en voor zijn twee families: die met zijn vrouw en kinderen en die van het Johann Strauss Orkest. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer – exclusief in de bioscoop.

Meer berichten