Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kampioenshuldiging bij MHCB800

BEMMEL - In de periode van december tot en met februari hebben alle junioren- en zes seniorenteams van MHC Bemmel 800 deelgenomen aan de zaalcompetitie. Dit jaar was het een zeer succesvol jaar. Elf teams zijn op de eerste plaats geëindigd en zeven wisten het zaalseizoen met een tweede plaats af te sluiten.

Nu de spelers weer op de velden op sportpark Ressen actief zijn, wordt het zaalseizoen op zondag 18 maart afgesloten. Rond 14.00 zullen de kampioenen worden gehuldigd. Met zes thuisspelende seniorenteams waaronder het eerste team van de dames om 12.45 uur en heren om 14.30 uur, is het zeker de moeite waard om eens een bezoek aan de vereniging te brengen.

De afsluiting van het zaalseizoen met huldiging is een van de vele activiteiten die door de vereniging wordt georganiseerd. Kijk maar eens op de site: www.mhcbemmel800.nl of op de facebookpagina van de vereniging en laat je verrassen door het aanbod. Maar veel leuker is het als je gewoon eens langskomt om de gezellige sfeer te proeven. Voor nog meer kennismaking kan je je natuurlijk ook via de website aanmelden voor het volgen van gratis proeftrainingen.

Meer berichten