Logo gemeentenieuwsonline.nl
De meisjestafel (S. van den Brink)
De meisjestafel (S. van den Brink) (Foto: S. van den Brink)

Kinderkledingbeurs Nijmegen-Noord

NIJMEGEN-NOORD - Op zaterdag 10 maart is er de voorjaarseditie van de tweedehands kinderkleding- en speelgoedmarkt in De Klif. Een grote groep vrijwilligers verzorgt de organisatie van een van de grootste tweedehandsbeurzen in de regio.

Er is van alles voor de kinderen te verkrijgen. De kleding is gesorteerd op maat, jongen/meisje, boven-/onderkleding, sportkleding/schoenen, schaatsen, skeelers, et cetera. De jurken, jassen en verkleedkleren hangen apart op rekken. Het enorme aanbod van speelgoed is gesorteerd op leeftijd én op soort. Puzzels, boeken, dvd’s, spelletjes, maar ook fietsen, auto- en fietsstoeltjes, kinderwagens en diverse baby-artikelen zijn op onze beurs te vinden.

De opbrengst van de markt gaat naar onder andere basisschool De Oversteek en SBO De Windroos. Naast de geldelijke steun aan de goede doelen met deze markt wordt ook bijgedragen aan duurzaamheid door middel van hergebruik van kwalitatief mooie producten. "Uiteraard zijn wij gebaat bij zoveel mogelijk bezoekers, dus de toegang is gratis. Om iedereen de kans te geven om rustig te kunnen winkelen, kunnen er geen kinderwagens of buggy’s mee naar binnen. Kinderen zijn welkom. U krijgt een tas bij de ingang, dus uw eigen tas hoeft ook niet mee. We hebben geen pin-voorzieningen. U bent welkom op zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur in De Klif, Pijlpuntstraat 1 in Nijmegen-Noord. Meer informatie staat op Facebook te vinden (Kinderkledingmarkt Nijmegen-Noord) en op kinderkledingbeursnijmegennoord.jouwweb.nl.

Meer berichten