Afbeelding

Tweedehands hengelsportbeurs in Oosterhout

Algemeen

OOSTERHOUT - Op zondag 11 maart van 10:00 tot 14:00 uur zal dorpshuis De Schakel voor de vijfde keer weer omgetoverd worden als tweedehands hengelsportbeurs.

"Op deze dag heeft u de gelegenheid om tussen een zeer ruim aanbod aan tweedehands hengelsport artikelen te snuffelen en aan te schaffen tegen leuke prijzen! Er is nog ruimte om voor 15 euro een plaats te huren en uw spullen te verkopen. Dit jaar heeft u ook de mogelijkheid om tweedehands hengelsport spullen in te brengen, zodat wij het voor u gaan proberen te verkopen. U kunt deze van 26 februari t/m zaterdag 10 maart bij KH Baits and Tackle inbrengen. Als uw spullen verkocht worden, betalen we u dat in contant geld uit! De spullen die niet worden verkocht kunt u weer bij ons ophalen.

Het team van KH Baits and Tackle zal weer aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden. U kunt weer kennis maken met het assortiment aas en voer en KH Baits and Tackle. Tijdens deze dumpdag geeft KH Baits and Tackle kortingen tot liefst 70 procent.

Het is de moeite waard om een kijkje te komen nemen. De entree inclusief een heerlijk bakje koffie is 1,50 euro. Voor informatie, vragen en/of inschrijvingsformulier kunt u een e-mail sturen naar: info@khbaitsandtackle.nl of neem contact op met Patrick Janssen 06 13706151."

Dorpshuis De Schakel, De Honsvoet 2, Oosterhout (gld).

Uitgelicht

Digitale krant